De slimste en voordeligste PPA

U wilt gegarandeerd zijn van de beste prijs voor uw wind. U wilt zekerheid en een hoog rendement. U wilt een oplossing op maat. Als ervaren softwarebedrijf in de energiesector biedt Senfal u geen gewone PPA, maar één die volledig geautomatiseerd is en daarom een stuk voordeliger.

  • De beste prijs voor uw wind

  • Een oplossing op maat

  • Next-gen AI Trading technologie

Voor elk windpark een oplossing op maat

Elk windpark staat voor specifieke uitdagingen. Het team van Senfal heeft de expertise in huis om u te helpen tot de juiste keuze te komen. Zo heeft u de mogelijkheid tot het ontvangen van de handelswinsten, gegarandeerde SDE-opbrengsten of zelfs een vaste prijs. Een combinatie is eveneens mogelijk. Met een PPA van Senfal zet u vandaag uw wind om in een winstgevende investering van morgen.

Ontvang nu een gratis
analyse

Onze adviseurs maken op basis van uw informatie geheel vrijblijvend inzichtelijk wat uw financiële voordelen zijn van de Senfal PPA.

Case: Senfal levert FCR met wind

Senfal Dashboard Energie Software

Voordelige propositie door automatisering

U bent verzekerd van de beste prijs op de energiemarkt, geheel automatisch. Senfal heeft Artificial Intelligence trading robots ontwikkeld die uw stroominkoop automatiseren en optimaliseren. Hiernaast zet Senfal meest nauwkeurige en best bewezen algoritmes in voor uw curtailment. Zo krijgt u aan de voorkant een gewone PPA die aan de achterkant bol staat van geavanceerde technologie.

Ontvang een gepaste aanbiedingOntvang advies van een van onze experts

Wilt u meer informatie over wat de diensten van Senfal voor u kunnen betekenen? Onze windenergie experts adviseren u hier graag over.

Hubert Spruijt
Energy Expert @Senfal

Laat ons u bellen

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u kunnen opnemen.