Voor innovatie en duurzaamheid

Begonnen als een groepje nerds zijn we nu uitgegroeid tot een bedrijf met professionals die allemaal dezelfde drang voor innovatie en duurzaamheid delen. Wij groeien snel en trekken gemotiveerde mensen aan.

Zo is het belangrijk dat iedereen onze cultuur doorleeft. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Deze kernwaarden, onze persoonlijke missie, vormen wie we willen zijn.

Het is onze ambitie om elke dag weer op te staan en met volle overtuiging onze klanten en partners te bedienen op de meest passievolle, vriendelijke en efficiënte manier mogelijk.

Senfal heeft drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’
Kernwaarden van Senfal: be a beautiful nerd

‘Be a beautiful nerd’

Wij houden van passie. Passie voor je werk, voor elkaar en voor de wereld. Uiteindelijk zijn we allemaal nerds en dragen we dit met trots uit. Het maakt niet uit of iemand diepgaande kennis over Pokémon of pompoenen heeft, iedereen mag zichzelf zijn.

Meer over onze passies

Onze bizarre feitenkennis blaast menig mens omver, kom vooral eens langs voor de lunch en doorleef hoe het er bij ons aan toe gaat.

Werk = leuk

Naast een gezellige gezamenlijke lunch hebben wij ook elke vrijdagmiddag een borrel. Dan komen de echte sappige onderwerpen aan bod, van terror tinder dates tot hackathons, geen onderwerp is off-limit. Met al deze fun werken wij ook evenredig hard! Iedereen wordt hier vanaf dag 1 in het diepe gegooid en is verantwoordelijk voor het eigen werk en haar of zijn taken.

Ontwikkel jezelf

In het verlengde van deze verantwoordelijkheid krijg je ook de vrijheid om eindeloos door te ontwikkelen. Wij streven ernaar dat iedereen de overlap vindt tussen zijn interesses en Senfal’s doelen. Je krijgt alle vrijheid om jezelf te ontwikkelen zonder beperkingen. Uiteindelijk willen we met zijn allen een verandering teweeg brengen in de wereld, niemand bij Senfal is er enkel om ‘de motor in beweging te houden’.

Kernwaarden van Senfal: Maak je moeder trots!

‘Maak je moeder trots’

Als jij je werk niet aan je collega’s durft te tonen, denk er dan nog eens goed over na. Openheid, transparantie en eerlijkheid vormen de kern van hoe wij met elkaar omgaan. Wanneer jij goed voor jezelf zorgt, dan kunnen we ook goed voor elkaar zorgen.

Wat heb je van je moeder geleerd?

Wees verantwoordelijk

Korte lijnen en veel vrijheid maken dat je een verantwoordelijkheid hebt om 100% achter je werk te staan. Iedereen speelt een cruciale rol in de ontwikkeling van Senfal. We streven ernaar dat iedereen zich bewust is van zijn verantwoordelijkheden, hun effect op de wereld en wat er moet gebeuren. Bij ons kun je initiatief nemen; pak zoveel verantwoordelijkheid als je aan kunt.

Werk samen

Zonder het team behalen we geen resultaat. Het resultaat is dan ook van iedereen en niet van één persoon; wanneer er succes is dan is het van iedereen en vieren we het met zijn allen! Zo kijken we met zijn allen naar wat het beste is voor Senfal en hoe we dit kunnen bereiken. Zo vragen we om hulp wanneer het nodig is, maar we bieden het ook aan wanneer iemand er gestrest uit ziet.

Kernwaarden Senfal: Rappo Klappo

‘Rappo Klappo!’

Ervaar de strijdkreet van Senfal. Het gaat erom dat we hard werken, maar ons werk nooit afraffelen. Bij snel innoveren horen risico’s, maar we focussen ons op het afdekken van de grootste risico’s.

Perfectie en efficiëntie

Hoewel we perfectie nastreven hebben we er geen tijd voor, we willen 80% van het resultaat in 20% van de tijd. Zelfs als de hele wereld geen vooruitgang boekt en stilstaat zullen wij nooit stilstaan.

Klant eerst

Uiteindelijk draait alles bij Senfal om de klant: zonder klant geen succes, zonder succes geen impact op de wereld. We vragen ons bij alles af wat het is dat de klant zou willen en hoe het bijdraagt aan de klant zijn doelen en wensen.

Blijf kritisch

Als iemand je vraagt om samen de sloot in te springen, spring je dan mee? Wij hopen dat je scherp blijft nadenken en vragen blijft stellen. Als iemand anders kritisch is over jouw werk dan is het niet persoonlijk, we willen gewoon zo goed mogelijk samen functioneren en helpen elkaar dan ook top werk afleveren.

“Goed nadenken, hard werken, korte lijnen, strakke doelen en veel testen is hoe wij te werk gaan. Vriendelijk maar altijd direct en gericht op de taak en de bijbehorende doelen.”

Team: Steven Reiz

Steven Reiz
CTO @ Senfal

Versterk ons team!

Wij zijn altijd op zoek naar talent! Omdat we snel groeien zijn er zeer regelmatig nieuwe vacatures.

Bekijk via onderstaande knop de actuele vacatures.

Logo TNO
Logo Port of Amsterdam
Logo Nuon