Zet uw flexibiliteit om in winst

Elektriciteit biedt in de industriële sector een van de grootste kansen op rendementsverhoging. Door de flexibiliteit van uw installatie te combineren met de service van Senfal heeft u gegarandeerd de laagst mogelijke stroomkosten. Hiermee maakt u optimaal gebruik van de kansen op de energiemarkt.

  • Automatische stroominkoop

  • Demand Response software voor het beste resultaat

  • Geoptimaliseerd energie portfolio

De beste prijs voor uw stroom

Senfal handelt op verschillende markten voor de beste stroomprijsgarantie, onder andere op de EPEX day-ahead, EPEX intraday en ETPA energiemarkten. Ook houden we rekening met uw onbalans en de prijs op de onbalansmarkt. Hiernaast is Senfal gekwalificeerd om uw flexibiliteit in te dienen op de systeemdiensten van TenneT.

“Senfal is voor Havenbedrijf Amsterdam een ideale partner omdat ze snel kunnen schakelen en een bewezen propositie hebben.”

Projectleider New Business Havenbedrijf Amsterdam: Robin Schipper

R. Schipper
Projectleider New Business @ Havenbedrijf Amsterdam

Flexibility QuickScan aanvragen

Onze adviseurs maken op basis van uw informatie geheel vrijblijvend inzichtelijk wat uw financiële voordelen zijn met de software van Senfal.

Uw flexibiliteit is geld waard

Doordat stroomprijzen continu variëren loont het om uw verbruik op stroomprijzen af te stemmen. Omdat dit een tijdrovend en complex proces is, heeft Senfal algoritmes ontwikkeld die dit voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u kiezen tussen geheel automatische aansturing of een vorm waarin uw operator onze adviezen ontvangt. Doordat u de stroomprijzen niet zelf monitort, bespaart u op overhead.

Ontvang een gepaste aanbieding



Oplossing op maat

De regels die het gebruik van uw installatie bepalen zijn van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. Daarom werken wij nauw met u samen om de mogelijkheden te bepalen. Uiteindelijk bepaalt u zelf de spelregels van uw flexibiliteit. Onze experts verwerken deze spelregels in ons rekencentrum, SenfalCore©. Hierdoor verzekeren wij u altijd van de juiste toepassing van de technologie.

Ontvang advies van onze experts

Wilt u meer informatie over wat de diensten van Senfal voor u kunnen betekenen? Onze windenergie experts adviseren u hier graag over.

Team: Sander ten Kate

Sander ten Kate
CEO @ Senfal

Laat ons u bellen

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u kunnen opnemen.