Rendement door energy trading services

Elektriciteit biedt in de industriële sector een van de grootste kansen op rendementsverhoging. Door de flexibiliteit van uw installatie te combineren met de energy trading services van Senfal heeft u gegarandeerd de de beste energy trades. Deze services van Senfal geven u een uniek niveau van het automatiseren van uw energie management en het benutten van de flexibiliteit in uw energieverbruik.

  • Robotic energy trading

  • Geautomatiseerde demand response software

  • Geoptimaliseerd energieportfolio

De beste prijs voor uw stroom

Senfal handelt op verschillende markten voor de beste stroomprijsgarantie, onder andere op de EPEX day-ahead, EPEX intraday en ETPA energiemarkten. Ook houdt Senfal rekening met uw onbalans en de prijs op de onbalansmarkt. Hiernaast is Senfal gekwalificeerd om uw flexibiliteit in te dienen op de systeemdiensten van TenneT.

“Senfal is voor Havenbedrijf Amsterdam een ideale partner omdat ze snel kunnen schakelen en een bewezen propositie hebben.”

Projectleider New Business Havenbedrijf Amsterdam: Robin Schipper

R. Schipper
Projectleider New Business @ Havenbedrijf Amsterdam

Flexibility QuickScan aanvragen

Senfal adviseurs maken op basis van uw informatie geheel vrijblijvend inzichtelijk wat uw financiële voordelen zijn met de software van Senfal.

24/7 automated trading

Doordat stroomprijzen continu variëren loont het om uw verbruik op stroomprijzen af te stemmen. Omdat dit een tijdrovend en complex proces is, heeft Senfal algoritmes ontwikkeld die dit voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u kiezen tussen geheel automatische aansturing of een vorm waarin uw operator onze adviezen ontvangt. Doordat u de stroomprijzen niet zelf monitort, bespaart u op overhead.

Ontvang een gepaste aanbieding


Oplossing op maat

De randvoorwaarden die het gebruik van uw installatie bepalen zijn van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. Daarom werkt Senfal nauw met u samen om de mogelijkheden te bepalen. Uiteindelijk bepaalt u zelf de spelregels van uw flexibiliteit. De experts van Senfal verwerken deze informatie in ons rekencentrum, SenfalCore©. Hierdoor bent u altijd van de juiste toepassing van de technologie verzekerd.

Ontvang advies van onze energie experts

Wilt u meer informatie over wat de diensten van Senfal voor u kunnen betekenen? De energie experts van Senfal adviseren u hier graag over.

Team: Sander ten Kate

Sander ten Kate
CEO @ Senfal

Contact

Laat hier uw gegevens achter en een van de energie experts van Senfal zal contact met u opnemen.