Rendement door power trading services

Elektriciteit biedt in de industriële sector een van de grootste kansen op rendementsverhoging. Door de flexibiliteit van uw installatie te combineren met de power trading services van Senfal heeft u gegarandeerd de beste trades. Deze services van Senfal geven u een uniek niveau van het automatiseren van uw energiemanagement en het benutten van de flexibiliteit in uw elektriciteitsverbruik.

  • Robotic power trading

  • Geautomatiseerde demand response software

  • Geoptimaliseerd energieportfolio

De beste prijs voor uw stroom

Senfal handelt op verschillende markten voor de beste stroomprijsgarantie, onder andere op de EPEX day-ahead, EPEX intraday en ETPA energiemarkten. Ook houdt Senfal rekening met uw onbalans en de prijs op de onbalansmarkt. Hiernaast is Senfal gekwalificeerd om uw flexibiliteit in te dienen op de systeemdiensten van TenneT.

24/7 automated trading

Doordat stroomprijzen continu variëren loont het om uw verbruik op stroomprijzen af te stemmen. Omdat dit een tijdrovend en complex proces is, heeft Senfal algoritmes ontwikkeld die dit voor u uit handen nemen. Hierbij kunt u kiezen tussen geheel automatische aansturing of een vorm waarin uw operator onze adviezen ontvangt. Doordat u de stroomprijzen niet zelf monitort, bespaart u op overhead.

Oplossing op maat

De randvoorwaarden die het gebruik van uw installatie bepalen zijn van essentieel belang voor uw bedrijfsvoering. Daarom werkt Senfal nauw met u samen om de mogelijkheden te bepalen. Uiteindelijk bepaalt u zelf de spelregels van uw flexibiliteit. De experts van Senfal verwerken deze informatie in ons rekencentrum, SenfalCore©. Hierdoor bent u altijd van de juiste toepassing van de technologie verzekerd.

Ontvang advies van onze experts

Wilt u meer informatie over wat de diensten van Senfal voor u kunnen betekenen? De experts van Senfal adviseren u hier graag over.

Rafael Koene
CCO & CFO @ Senfal

Laat ons u terugbellen

Laat een bericht achter en een van onze experts zal spoedig contact opnemen.