De beste deals in de energiemarkt

U wilt gegarandeerd zijn van de beste prijs voor uw wind. U wilt zekerheid en een hoog rendement. U wilt een oplossing op maat. Als ervaren softwarebedrijf in de energiesector biedt Senfal u software die zorgt voor de beste deals in de energiemarkten voor uw wind, geheel geautomatiseerd. 

  • De beste prijs voor uw wind

  • Robotic energy trading

  • Een oplossing op maat

Voor elk windpark een oplossing op maat

Elk windpark staat voor specifieke uitdagingen. Het team van Senfal heeft de expertise in huis om u te helpen tot de juiste keuze te komen. We bieden u onder andere state of the art voorspellingen, korte termijn handel optimalisatie en robotic energy trading. Eventueel gecombineerd met demand response. Met de software van Senfal zet u vandaag uw wind om in een winstgevende investering van morgen.

Ontvang nu een gratis
analyse

Onze adviseurs maken op basis van uw informatie geheel vrijblijvend inzichtelijk welke financiële voordelen Senfal u gaat opleveren.

Case: Senfal levert FCR met wind

Senfal Dashboard Energie Software

Voordelige propositie door automatisering

U bent verzekerd van de beste prijs op de energiemarkt, geheel automatisch. Senfal heeft Artificial Intelligence trading robots ontwikkeld die uw stroominkoop automatiseren en optimaliseren. Hiernaast zet Senfal de meest nauwkeurige en best bewezen algoritmes in voor uw curtailment.

Ontvang een gepaste aanbieding


Ontvang advies van een van onze experts

Wilt u meer informatie over wat de diensten van Senfal voor u kunnen betekenen? Onze windenergie experts adviseren u hier graag over.

Paul Durieux
Renewables @Senfal

Laat ons u bellen

Het enige wat u hoeft te doen is uw gegevens achter te laten, zodat wij contact met u kunnen opnemen.