Energy Consultancy precies op maat

In de huidige veranderende energie industrie is het voor bedrijven van groot belang de juiste analyses te doen, met de juiste data en kennis. Wij hebben veel ervaring met specifieke energie vraagstukken en data analyses; van inkoopprijs bepaling tot het optimaliseren van bedrijfsprocessen.

Naast deze expertise heeft Senfal de capaciteit en flexibiliteit om software te ontwikkelen en direct te testen. Door deze brede ervaring kunnen we elk bedrijf van waardevol advies en expertise voorzien.

“De manier waarop de mensen van Senfal naar de markt kijken bevalt ons: innovatief en los van conventies. Senfal creëert een mooie toekomst.”

Directeur Anode Energie: Erik van Teeffelen

E. van Teeffelen
Directeur @ Anode Energie

Consultancy Oplossingen

Software ontwikkeling

Senfal is dé expert op het gebied van software en energie. Senfal ontwikkelt software voor uiteenlopende energie doeleinden en is actief in verschillende branches en markten.

Inkoopprijs analyse

Aan de hand van historische bedrijfsdata, bijbehorende elektriciteitstarieven en behulp van expertise over de energiemarkten, helpt Senfal u met het bepalen van de beste inkoopstrategie.

Business case

De energie experts van Senfal kunnen u adviseren en begeleiden bij iedere zakelijke afweging die noodzakelijk is om tot een positieve business case te komen voor uw energie vraagstuk.

Haalbaarheidsstudie

Senfal heeft ervaring met het onderzoeken en het analyseren van zowel technische als financiële haalbaarheid voor verschillende energie vraagstukken om zo tot een gedegen beslissing te komen.

Flexscan

Op basis van historische data over uw bedrijfsprocessen bepaalt Senfal de mate van flexibiliteit. Onze experts adviseren u vervolgens over de beste inzet hiervan op de elektriciteitsmarkten.

Advies op maat

Bij elk vraagstuk hoort een passende oplossing. Of het nu gaat om een flexscan, een haalbaarheidsstudie of een business case. Senfal zorgt ervoor dat de oplossing aansluit bij uw wensen en organisatie.

Neem contact met ons op voor een kopje koffie!

De voordelen op een rij

  • Energie Expertise

    Met Senfal heeft u alle nodige energie expertise in huis.

  • Advies op maat

    Voor elk energie vraagstuk advies op maat.

  • Optimaal energie management

    Met Senfal verzekerd van optimaal energie management.

Stel geheel vrijblijvend uw vraag

Wilt u gebruik maken van één van onze consultancy diensten? Of heeft u advies op maat nodig voor uw energie management? We gaan graag met u in gesprek om een advies op maat op te stellen. U kunt hiervoor vrijblijvend contact opnemen met onze business analist en energie expert Hubert Spruijt.

Hubert Spruijt

  hubert@senfal.com

 +31 (0) 85 303 7414