Oplossingen op maat voor uw energiemanagement

Als grootverbruiker van energie wilt u voordeel halen uit prijsschommelingen op de energiemarkt en (meer) duurzame energie gebruiken zonder productie te verliezen. Het liefst zo simpel mogelijk.

Dit doet Senfal nu al met diverse energie-assets zoals koel- en vriescellen, warmtepompen of gemalen. Ongeacht de industrie zorgt Senfal voor een oplossing op maat. Uw apparaten worden slim aangestuurd en uw verbruik en inkoop worden voorspeld en gepland. Daarnaast is het leveren van primair reservevermogen een dienst die Senfal aanbiedt.

Met Senfal behaalt u voordeel op de energiemarkt en draagt u bij aan een klimaatneutraal Nederland. Senfal biedt de oplossing op maat: Simpel, zorgeloos en met oog voor de klant.

H. Ensing
Senior Consultant @ TNO

Senior Consultant TNO Henk Ensink

  Senfal is een sprekend voorbeeld van jonge ondernemers met innovatieve ideeën die de energietransitie in Nederland scherp houden.  

Ervaar wat onze software voor u kan betekenen

Meer weten? Vraag een demo aan. U krijgt inzicht in onze dashboards en u kunt op uw gemak bekijken wat onze software voor u kan betekenen.

Wanneer u verder wilt, stellen wij op basis van uw data een besparingsindicatie op. Op basis hiervan bepaalt u de volgende stap.

Senfal Dashboard Energie Software

Partners

Logo TNO
Logo Port of Amsterdam
Logo Nuon
Logo Anode Energie
Entrnce
48

locaties waarop onze software draait

82

assets worden er aangestuurd

41

hiervan zijn batterijen