Senfal treedt toe tot de wind branchevereniging met leden als Eneco, Engie, GE, Lagerwey, Vestas, Shell, Rabobank, Fortis Wind.

Als vernieuwende partij is Senfal gebrand op het realiseren van hogere rendementen uit windparken dan gebruikelijk. Het innovatieve van Senfal’s aanbieding aan de markt is gebaseerd op slimme en volledig geautomatiseerde energy trading software voor windstroom.

Senfal maakt gebruik van de nieuwste technologieën om de flexibiliteit van windparken in Euro’s om te zetten en daarmee vraag en aanbod op het elektriciteitsnetwerk slim op elkaar af te stemmen. Hiermee kan de energietransitie, een langdurig en complex traject dat enorme inspanningen vergt, worden versneld.

Het wordt tijd dat men gaat erkennen dat om de doelstellingen uit het Parijs Akkoord en het Klimaatakkoord te realiseren we meer innovaties toe moeten laten op het net. Dit is de reden dat Senfal bij NWEA is aangesloten; De organisaties die zijn aangesloten bij NWEA hebben exceptionele kennis en inzichten in huis. NWEA vormt een uniek netwerk van gelijkgestemden die zich hard maken voor een duurzame toekomst. Senfal staat voor: Slim met energie voor een 100% duurzame en schone toekomst.

 

Meer over NWEA