Vacature: Marketingmedewerker gezocht!

Wij zoeken een tijdelijke marketingmedewerker die enthousiast is en graag aan de slag gaat met de externe communicatie voor onze B2B-marketing. Jij vindt het leuk om de externe communicatie te verzorgen en hier overzicht over te houden. Hierbij heb je veel contact met verschillende collega’s en volg je de ontwikkelingen binnen de organisatie. Als marketingmedewerker zorg je ervoor dat Senfal goed in het nieuws komt, ondersteun je sales en zorg je ervoor dat onze missie goed wordt uitgedragen in tekst en beeld. Je bent creatief en ziet en benut kansen om Senfal goed op de kaart te zetten.

Het werk is heel divers dus het is belangrijk dat je flexibel bent en je het leuk vindt om te anticiperen op alle ontwikkelingen binnen Senfal. Je verzorgt de contentagenda en webredactie, maakt presentaties over ons product voor sales en werkt samen met de vormgever aan onder andere flyers, onepagers en visitekaartjes. Binnen het marketingteam werk je samen aan de website en ben je verantwoordelijk voor alle externe communicatie, zoals die op onze website, online mediakanalen en berichten bij en door externe partijen over Senfal.

Het gaat om een tijdelijke functie voor 6 maanden in verband met zwangerschapsverlof. De periode is van begin april t/m eind september, de precieze start- en einddatum zijn in overleg. De functie is voor 24-40 uur, afhankelijk van jouw voorkeur. Hierbij werk je aan het begin en eind samen met onze marketingafdeling aan kennisoverdracht.

Over Senfal en onze droom

Senfal is een techbedrijf met een duidelijke droom: een schone wereld gebaseerd op duurzame energie. We verwezenlijken deze droom door slimme aansturingssoftware te bouwen waarmee we energieprijzen voorspellen en automatisch inkopen, waardoor energie gebruikt wordt op het moment dat er groene energie beschikbaar is. Hierdoor wordt bespaard op energiekosten en CO2-uitstoot. Ook kunnen wij apparaten automatisch aansturen waardoor zij groene energie kunnen gebruiken in plaats van grijze energie.

Wij groeien snel en trekken gemotiveerde mensen aan. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur doorleeft. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Deze kernwaarden en onze persoonlijke missie vormen wie we willen zijn. Het is onze ambitie om elke dag weer op te staan en met volle overtuiging onze klanten en partners te bedienen op de meest passievolle, vriendelijke en efficiënt mogelijke manier.

Vaardigheden: zijn dit jouw talenten?

 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal en goede schrijfstijl;
 • Goede beheersing van de Engelse taal;
 • Ervaring met webredactie of copywriting;
 • Goede organisatorische skills;
 • Goed oog voor beeld en strakke communicatie;
 • Kennis van het Adobe-pakket (Illustrator, InDesign & Photoshop) is een pre.

Functie-eisen: herken jij jezelf in dit profiel?

Naast dat je snel leert en serieus werkt, ben jij een persoon die:

 • Flexibel is, initiatief neemt en goed kan multitasken;
 • Goed zelfstandig kan werken en tegelijkertijd een echte teamplayer is;
 • Hbo/WO werk- en denkniveau heeft;
 • Interesse heeft in groene energie en slimme technologie;
 • Beschikbaar voor 24-40 uur per week.

Ons aanbod

Allereerst zijn wij een erg leuk team. Daarnaast bieden wij:

 • Veel vrijheid om eigen invulling te geven aan je werk;
 • De kans om echt bij te dragen aan een snel groeiende organisatie;
 • Marktconform salaris, afhankelijk van ervaring;
 • Een gezellige dagelijkse lunch en wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe collega? Wij ontmoeten je graag! Reageer snel en stuur je cv en motivatie naar work@senfal.com, met vragen kun je terecht bij Zita Divendal (085-3037414 / work@senfal.com).