windmills

Sales Consultant Energy

Ondernemende sales professional gezocht!

Senfal is op zoek naar een volhardende Sales Consultant met ervaring en relevant netwerk in de energiewereld, die gedreven is om met onze software de markt te bestormen. Onze software, bestaande uit vraagsturingstechnologie en de automatisering van de in- en verkoop van stroom, verbetert het financiële rendement voor onder andere industriële gebruikers en windparken. Het zorgt ervoor dat een bedrijf altijd automatisch de beste deal heeft en dat de winstmarges van de energiebedrijven nu voor de klant zijn!

Voor deze functie vragen we een goede kennis over onderwerpen als energiemarkten en energiecontracten en over industrieën met een groot energiegebruik en flexibel vermogen en windenergiebedrijven. In deze sectoren heb je een goed netwerk én een goed trackrecord opgebouwd. Je bent een zelfstandige teamplayer en kunt ervoor zorgen dat onze potentiële klanten hun winst in onze software zien en niets liever willen dan hier gebruik van te maken. Targets geven jou energie om je doel te behalen en je werkt dan ook graag met een salaris met provisiestructuur.

Onze droom

Begonnen als een groepje nerds zijn we nu gegroeid tot een bedrijf met professionals die allemaal dezelfde drang naar innovatie en duurzaamheid delen. Wij groeien snel en trekken gemotiveerde mensen aan. Zo is het belangrijk dat iedereen onze cultuur doorleeft. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Deze kernwaarden, onze persoonlijke missie, vormen wie we willen zijn. Tenslotte is het onze ambitie om elke dag weer op te staan en met volle overtuiging onze klanten en partners te bedienen op de meest passievolle, vriendelijke en efficiënte manier. 

Wat vragen we van je?

 • Ten minste 3 jaar relevante werkervaring in de energiewereld;
 • 5-10 jaar werkervaring in sales;
 • Hbo/WO werk- en denkniveau;
 • Gemotiveerd door onze missie en waarden;
 • Ondernemende en enthousiaste persoonlijkheid met overtuigingskracht;
 • Targetgedreven;
 • Uitgebreide kennis van forward, spot en intraday markten en contracten;
 • Kennis over onbalans en TenneT systeemdiensten;
 • Relevant netwerk binnen grote industrieën en windbedrijven;
 • Fulltime beschikbaar;
 • Iemand die het als een uitdaging ziet om de energiemarkt op z’n kop te zetten, wil bijdragen aan een groeiende organisatie en met passie werkt aan het verwezenlijken van de energietransitie!

Wat biedt Senfal jou?

Allereerst zijn wij een erg leuk team. Daarnaast bieden wij:

 • Veel vrijheid en vrijwel onbeperkte doorgroeimogelijkheden: hoe beter werk je doet hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt;
 • Dynamische werkplek binnen een jong team in Amsterdam;
 • Gezamenlijke lunch, vrijdagmiddagborrels en regelmatig teamuitjes;
 • Marktconform salaris met provisieregeling;
 • De kans om echt iets bij te dragen aan een groeiende organisatie.

Reageer nu!

Ben jij er klaar voor om deze markt te bestormen met ons product? Wil je bijdragen aan de energietransitie en deel uitmaken van onze jonge onderneming? Stuur dan je cv en motivatiebrief naar work@senfal.com en we maken graag kennis! Voor vragen kun je contact opnemen met Zita Divendal (085-3037414 / work@senfal.com).