‘Software-startup zonder zijwieltjes’

Interview met Senfal in ENSOC Magazine

In de nieuwste uitgave van ENSOC Magazine is een interview met Senfal gepubliceerd! De editie heeft als thema slimme gebouwen en is inclusief een special voor de Vakbeurs Energie in Den Bosch, een mooie match met Senfal dus. Leuk feitje, het magazine werd op de beurs uitgedeeld, waardoor bijna iedere deelnemer met een magazine liep.

ENSOC interviewde twee van de founders: Sander ten Kate (rechts) en Hubert Spruijt (links). Dit leverde een mooi gesprek op over de recente groei van Senfal (‘Geen peuter meer’), de software en de missie: een wereld met 100 procent duurzame energie. Het geeft een goed beeld van waar we momenteel staan, waar we naar toe willen en wat we precies doen. Een echte aanrader dus!

Lees het artikel hier:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lees meer over Senfal