Product Owner/ Project Manager

Product Owner / Project Manager

Senfal is op zoek naar een Product Owner die weet hoe hij het beste uit een team kan halen. Iemand die een visionair is, zonder bang te zijn om tot in deze visie in details uit te werken. Jij bent op zoek naar een plek waar je ideeën ertoe doen en waar je fantastische software kan ontwikkelen samen met een kwalitatief hoogwaardig development team. Je houdt ervan contact te houden met klanten en aandeelhouders, om hun ideeën en feedback te ontvangen en verwachtingen te managen. Je kunt ideeën uitwerken in kleine taken die het team kan realiseren, en je vindt het leuk om hun vragen te beantwoorden. Je bent flexibel en een echt mensen-mens. Je weet hoe je een dienend leider voor het team moet zijn, en je kunt de rol van project manager aannemen richting klanten en aandeelhouders. Een zeer multifunctionele en uitdagende baan.

Over Senfal en onze droom

Senfal is een techbedrijf met een duidelijke droom: een schone wereld gebaseerd op duurzame energie. We kunnen deze droom verwezenlijken door slimme software te gebruiken. Dit doen wij door energieprijzen te voorspellen en automatisch in te kopen, waardoor energie gebruikt wordt op het moment dat er groene energie beschikbaar is en hierdoor bespaard wordt op energiekosten en CO2-uitstoot. Ook kunnen wij apparaten automatisch aansturen waardoor zij groene energie kunnen gebruiken in plaats van grijze energie.

Wij groeien snel en trekken gemotiveerde mensen aan. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur doorleeft. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Deze kernwaarden en onze persoonlijke missie vormen wie we willen zijn. Het is onze ambitie om elke dag weer op te staan en met volle overtuiging onze klanten en partners te bedienen op de meest passievolle, vriendelijke en efficiënt mogelijke manier.

Vaardigheden: zijn dit jouw talenten?

We zoeken iemand die: 

 • Expertise heeft in de energie sector en slimme technologie;
 • Een goed begrip heeft van software ontwikkeling en project management;
 • Bekend is met Scrum of geïnteresseerd is er meer over te leren;
 • Goede communicatieskills heeft;
 • Zowel goed Nederlands als Engels kan schrijven;
 • Het leuk vindt om klanten te imponeren met software innovaties;
 • Ervan houdt om met technologie de diepte in te gaan, en tevens details kan bekijken vanuit vogelperspectief.

Functie-eisen: herken jij jezelf in dit profiel?

Naast dat je snel leert en serieus werkt, ben jij een persoon die:

 • Enthousiast wordt van moeilijke vraagstukken;
 • Een zelfredzame teamplayer is;
 • Interesse heeft in groene energie en slimme technologie.

Senfals aanbod: 

 • Een erg leuk team;
 • Vrijwel onbeperkte doorgroeimogelijkheden: hoe beter werk je doet hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt;
 • De kans om echt bij te dragen aan een snel groeiende organisatie;
 • Een cutting edge product om je over te buigen;
 • Wij zijn de energie transitie!

Solliciteer nu!

Ben jij onze nieuwe collega? Wij ontmoeten je graag! Reageer door je cv en motivatiebrief naar work@senfal.com te sturen. Met vragen kun je terecht bij Zita Divendal (085-3037414).

Lees meer over Senfal