frontend developer css html javascript java

Allround Java Developer

Allround Java Developer

We zijn op zoek naar een allround Java Developer die zowel met frontend als backend uit de voeten kan. Werk met een bedreven team van designers en backend developers om de features, resultaten en inzichten van onze software zo helder mogelijk aan klanten te weergeven!

Jij zoekt een plek waar je codes het verschil maken en direct invloed hebben op de kwaliteit van onze software. Bij Senfal zijn we continu in ontwikkeling en hier heb jij invloed op! Je houdt van de nieuwste programmeertalen en -technieken en je vindt het leuk om data naar strakke vormgeving te vertalen en andersom en daarmee de vormgeving van de software te optimaliseren!


Over Senfal en onze droom

Senfal is een techbedrijf met een duidelijke droom: een schone wereld gebaseerd op duurzame energie. We kunnen deze droom verwezenlijken door slimme software te gebruiken. Dit doen wij door energieprijzen te voorspellen en automatisch in te kopen, waardoor energie gebruikt wordt op het moment dat er groene energie beschikbaar is en hierdoor bespaard wordt op energiekosten en CO2-uitstoot. Ook kunnen wij apparaten automatisch aansturen waardoor zij groene energie kunnen gebruiken in plaats van grijze energie.

Wij groeien snel en trekken gemotiveerde mensen aan. Het is belangrijk dat iedereen onze cultuur doorleeft. Senfal staat en draait op drie kernwaarden: ‘Be a beautiful nerd’, ‘Maak je moeder trots’ en ‘Rappo Klappo’. Deze kernwaarden, onze persoonlijke missie, vormen wie we willen zijn. Het is onze ambitie om elke dag weer op te staan en met volle overtuiging onze klanten en partners te bedienen op de meest passievolle, vriendelijke en efficiënt mogelijke manier.


Zijn dit jouw talenten?

 • 3 jaar ervaring met Java
 • Oog voor detail op het gebied van user interfaces.
 • Kennis van HTML en (S)CSS;
 • Strakke code en communicatie;
 • Ervaring met Vaadin is niet vereist maar wel een pre.


Herken je jezelf in dit profiel?

 • Je leert snel;
 • Je wordt enthousiast van moeilijke vraagstukken;
 • Je bent een onafhankelijke teamplayer;
 • Je hebt interesse in groene energie en slimme technologieën;
 • Het is een pre als je Nederlands spreekt.


Wij bieden:

 • Een leuk en jong team;
 • Veel vrijheid om je eigen werk in te vullen;
 • Vrijwel onbeperkte doorgroeimogelijkheden: hoe beter werk je doet hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt;
 • De kans om echt bij te dragen aan een snel groeiende organisatie;
 • Een cutting edge product om je over te buigen;
 • Werk mee aan en verbeter onze tech-stack van Java 8, Maven SCSS, ActiveMQ, JSON, jUnit, MySQL, InfluxDB, Tomcat, ServiceMix, Vaadin en vele andere technologieën.


Geïnteresseerd? Solliciteer nu!

Stuur je cv en motivatiebrief naar work@senfal.com! Met vragen kun je terecht bij Zita Divendal (work@senfal.com / +31 85-3037414).